Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell organitza una xerrada sobre l’exposició de la Biennal i un taller de lectura de Salvador Espriu

Escrit per el 1 d'Octubre de 2024

  • Els assistents al club de lectura trobaran exemplars del llibre a la biblioteca.

La Biblioteca de Palafrugell organitza una xerrada complementària a la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs i un taller de lectura aquesta setmana. Dijous la professora Maria Moreno comentarà Ariadna al laberint grotesc de Salvador Espriu. I, l’endemà, els autors de l’exposició fotogràfica Jo soc autor parlaran sobre el seu procés creatiu.

La primera activitat serà el Club de Lectura dels Imprescindibles el dijous, 3 d’octubre a les 18 hores. La professora de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona Maria Moreno dirigirà la sessió. Els assistents comentaran Ariadna al laberint grotesc de Salvador Espriu.

Espriu és reconegut per les seves contribucions tant en poesia, com dramatúrgia o prosa. Algunes de les seves obres són El doctor Rip (1931) i Laia (1932), així com els seus llibres de narracions, com Miratge a Citerea (1935) i Les ombres, que no va poder completar.

L’activitat rep el suport de la Fundació Josep Pla i qui vulgui trobarà exemplars del llibre a la biblioteca.

Per altra banda, la Biblioteca organitza una xerrada complementària a l’exposició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs. El divendres, 4 d’octubre a les 18 hores, els artífexs de la mostra “Jo soc autor” Enno de Jonge, Ricard Mademont, José Ruz i Albert Tejada compartiran les seves experiències i reflexions sobre l’obra.

La introducció anirà a càrrec del professor de fotografia David Salcedo i la coordinadora de l’exposició i responsable de l’Escola de Fotografia de l’ERAM, Mireia Tor. La xerrada serà al pati de la biblioteca i l’exposició es podrà visitar fins al 13 d’octubre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).