Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell organitza una activitat d’educació viària per a infants i adolescents a Can Mario

Escrit per el 26 de Setembre de 2024

  • La Policia Local de Palafrugell instal·larà un circuit d’educació viària a la plaça Can Mario, entre les cinc i les set de la tarda.

Fotografia: Circuit educatiu a Can Mario, imatge d’arxiu de l’Ajuntament

Palafrugell organitza una activitat per promoure l’educació viària en infants i adolescents. El divendres, 27 de setembre, la Policia Local instal·larà un circuit d’educació viària a la plaça Can Mario, entre les 17 i 19 hores. L’acte s’emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat per a promoure els hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables, que es va celebrar entre el 16 i 22 de setembre.

La regidora Laura Millán ho ha explicat a l’últim ple ordinari.

L’esdeveniment també inclourà una carpa informativa per fomentar l’ús de la bicicleta, amb la participació del Club Ciclista Palafrugell. A més, es realitzarà un petit circuit en bicicleta per als infants als diferents carrers.

Palafrugell ha posposat els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat perquè “a les escoles els anava malament” fer-ho aquells dies, tal com ha assegurat Millán al ple. La regidora d’Educació, Maria Lluïsa Teixidor, explica que l’any vinent ho prepararan amb més antelació.

El govern municipal respon així la petició del regidor republicà Marc Casanovas de celebrar la setmana i promoure iniciatives de mobilitat sostenible, com es va fer l’any passat amb el Bicibús. La iniciativa busca conscienciar sobre la necessitat de compartir l’espai públic i reduir la contaminació per millorar la qualitat de vida.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).