Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El palafrugellenc Tim Borrell, al Campionat del Món d’hoquei

Escrit per el 16 de Setembre de 2024

El jove jugador del Club Hoquei Palafrugell defensa els colors de la selecció nacional dels Països Baixos, país on va nèixer el 2002. Tim Borrell Van Campen jugarà aquest any la seva 2a temporada com a membre del primer equip, després de pujar de l’equip filial el 2023.

Fins ara ha defensat en una quinzena d’ocasions la samarreta de la selecció neerlandesa, que afronta el Campionat mundial d’hoquei sobre patins masculí, des d’aquest dilluns i fins al dia 22, a Novara (Itàlia). Les 27 seleccions es divideixen en tres competicions diferents, d’acord amb un sistema de classificació vinculat a les posicions assolides per cada selecció als campionats continentals celebrats l’any anterior. Tots els jugadors i la majoria de seleccions són amateurs, tal i com ens explica Francesc Borrell, president del CH Palafrugell.

Les aspiracions de la selecció dels Països Baixos en aquest mundial són mínimes, a causa de diverses baixes que pateix la convocatòria.

Espanya competeix al Campionat mundial A, compost pels quatre primers classificats al campionat d’Europa, els tres primers d’Amèrica i el campió d’Àfrica. La Copa Intercontinental, o Mundial B, està compost pels classificats entre els llocs cinquè i vuitè a Europa, el quart classificat a Amèrica, el segon i tercer classificats a Àfrica i el campió d’Àsia. Els Països Baixos, amb en Tim Borrell, milita a la Copa Challenger, el Mundial C.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).