Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Martín: “Cal mantenir el control sobre la recollida d’escombraries”

Escrit per el 5 d'Agost de 2024

Junts per Palafrugell demana mantenir el control sobre l’empresa que fa la recollida d’escombraries després del requeriment que se li ha fet l’última setmana. El portaveu del partit, David Martín, reclama que l’acció que s’ha fet no sigui “anecdòtica”.

L’últim ple municipal va fer un requeriment a Urbaser perquè estava incomplint alguns termes del contracte. Això, després que una auditoria detectés que no hi havia mecanismes per controlar que la companyia feia bé la feina. Per això, se’ls restaran uns 30.000 euros dels diners que havien de rebre. En una entrevista a Ràdio Palafrugell, David Martín, demana que el control es mantingui.

Martin recorda que el futur contracte d’escombraries, que hauria d’entrar en vigor en menys d’un any, serà un dels més grans de l’Ajuntament. I que per això, “cal fiscalitzar-lo”.

El portaveu juntaire reivindica que l’auditoria a l’empresa va arribar després que el seu partit presentés una moció que demanava controlar si hi havia incompliments.

“Veiem complicat que l’Agenda 2040 estableixi les línies mestres de Palafrugell”

El portaveu de Junts per Palafrugell s’ha mostrat escèptic que la redacció de l’Agenda 2040 pugui servir per trobar un consens polític i social a Palafrugell. Per una banda, perquè es tracta d’un termini llarg. I, per l’altra, perquè per les dificultats que es poden trobar a l’hora d’escriure el pla.

Martín també ha demanat incrementar el pressupost de la Festa Major en tots els seus actes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).