Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro celebra la Festa Major amb tallers, portes obertes i una visita guiada

Escrit per el 17 de Juliol de 2024

  • La primera activitat serà el dijous a les set de la tarda amb un taller a Calella.

El Museu del Suro celebra la Festa Major amb tallers, portes obertes, una visita guiada i la mostra sobre com es fa la pela del suro. A més, el dijous, 18 de juliol a les 19 hores el museu anirà a Calella per fer un taller infantil a la plaça de l’Església. L’organitzen conjuntament amb l’Associació de Veïns i Amics de Calella.

Per altra banda, el divendres, 19 de juliol a les 18 hores faran un taller al museu. Ho explica Laura Requena.

El dissabte, 20 i diumenge 21 de juliol faran portes obertes al Museu del Suro, a la torre de guaita de Sant Sebastià de la Guarda i al Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario. L’horari d’obertura serà l’habitual a cada espai i es pot consultar a través del web del museu.

A més, el dissabte a les 18.30 hores, la fotògrafa Michele Curel farà una visita guiada a l’exposició temporal, “Sentir la sureda”.

I, diumenge a les 10 hores, han organitzat una demostració de pela del suro urbana i un taller de manualitats amb el suro extret de l’arbre. El punt de trobada és el local social de La Punxa, a la plaça de la Punxa, 16.

Els assistents a totes les activitats, excepte a les portes obertes, s’han d’inscriure trucant al 972 30 78 25 o enviant un missatge de WhatsApp al 618 49 56 40.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).