Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la temporada del Julivia Bus amb viatges directes entre Palafrugell i Tamariu

Escrit per el 11 de Juliol de 2024

  • El servei funcionarà entre el 12 de juliol i el 22 de setembre.

Comença la temporada del Julivia Bus amb viatges directes entre Palafrugell i Tamariu. És una de les principals novetats d’aquest any perquè el Bus30′ no va a Tamariu. Des del 12 de juliol fins al 22 de setembre, l’autobús passarà pels punts més turístics, com els jardins de Cap Roig, Calella, Llafranc, Sant Sebastià, Tamariu i el centre de Palafrugell.

Cada dia, l’autobús farà sis trajectes diaris d’anada i tornada a Tamariu. Va de Palafrugell a Tamariu, segueix la resta de parades i després, de Tamariu a Palafrugell. El recorregut total té una durada de 90 minuts i surt de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30, 11, 12.30, 16, 17.30 i 19 hores.

Al llarg del dia, els viatgers poden pujar i baixar tants cops com vulguin amb el mateix bitllet. El preu és de 6,5 euros pels majors de 12 anys, 3 euros pels infants entre 4 i 12 anys i gratuït pels menors de 4. Els bitllets es poden comprar a l’autobús, a l’estació d’autobusos, a les oficines de turisme i en línia.

L’autobús és descapotable amb 34 places i el conductor, o bé, de 29 places i una per a una persona amb mobilitat reduïda.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).