Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


1.541 passatgers viatgen en el Bus 30′ a la primera setmana de funcionar

Escrit per el 9 de Juliol de 2024

  • El servei va començar dilluns de la setmana passada i s’allargarà fins al 31 d’agost.

1541 persones han pujat al Bus 30′ a la primera setmana de funcionar. És la línia que uneix Palafrugell amb Llafranc i Calella. Tot i això, gairebé la meitat dels passatgers van ser el dissabte, 6 de juliol per la Cantada d’havaneres de Calella i a la nit va ser gratuït. Hi va pujar 669 persones. Deixant de banda els viatgers de la Cantada, és una mitjana d’unes cent persones cada dia.

Segons l’Ajuntament, l’objectiu és millorar-ho en un futur, a partir de “l’equilibri entre la funcionalitat, el preu i la qualitat del servei”. Aquest any el bus no arriba a Tamariu perquè oficialment el Bus 30′ és el reforç d’una línia ja existent, però el consistori vol unir els tres nuclis costaners l’any vinent.

L’autobús funcionarà fins al 31 d’agost, entre les 7.30 i les 23.15 hores. Les parades són la rotonda de la plaça d’Europa i el carrer de Barris i Buixó, 33 –davant dels Ametllers– a Palafrugell. I una al final de l’autovia del Mar, a la plaça del doctor Trueta, que queda entre Calella i Llafranc.

Els bitllets senzills costen 2 euros i es poden comprar a l’autobús, però hi ha abonaments de 10 viatges per 10 euros. S’han de comprar a les oficines de turisme, en línia o a la taquilla de l’estació d’autobusos.

Inici del funcionament del Julivia Bus

Per altra banda, el divendres, 12 de juliol començarà el servei del Julivia Bus. Aquest any s’ha reforçat el recorregut i els horaris de Tamariu, ja que el Bus 30′ no hi arriba. El preu dels adults és de 6 euros i es pot pujar i baixar tantes vegades com es vulgui al llarg del dia. Funcionarà fins al 22 de setembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint