Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es poden consultar les activitats Edunauta del març

Escrit per el 5 de Març de 2023

  • Les activitats d’aprenentatge tenen lloc en espais culturals de Palafrugell.

Palafrugell organitza activitats educatives del passaport Edunauta en els diferents espais culturals. Les propostes són variades i algunes s’emmarquen en la celebració del Dia Internacional de les Dones i les Setmanes Joves 2023.

La primera activitat educativa del mes de març tindrà lloc el pròxim dijous, 9 de març a les 17.30 hores a la Biblioteca de Palafrugell. S’organitzarà una nova edició de l’Hora del conte de Petita i gran, a càrrec de Creixent amb Art. També, quan es desitgi, es pot anar a buscar un llibre i explicar-lo al personal de la biblioteca.

Més endavant, el diumenge, 12 de març a les 12 del migdia, el Museu del Suro organitzarà el cluedo El cas titànic: la mort d’Isabel Bassols. Es resoldrà un misteri per descobrir el paper de la dona al sector del suro durant el segle XX. També, quan es vulgui, es pot participar en un cluedo lliure a partir dels 8 anys i a una gimcana científica per visitar el museu i descobrir i experimentar els secrets del suro. En tots els casos, les activitats són gratuïtes, però cal reservar trucant al 972 30 78 25 o a info@museudelsuro.cat.

Els dissabtes 11 i 25 al matí, a l’Aula Municipal de Robòtica, s’impartiran tallers familiars. Cal reservar prèviament al 972 30 43 45.

Per altra banda, el dissabte, 18 de març s’organitzaran quatre activitats. A Can Genís, a les 11 del matí es construirà un hotel d’insectes. S’organitza conjuntament amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament. Cal inscriure’s prèviament a mediambient@palafrugell.cat.

També a les 11 del matí, als Jardins del Cap Roig, juntament amb la Fundació Josep Pla, s’impartirà el taller amb propostes creatives La Rapsòdia familiar amb La formigueta curiosa.

A les 18 hores, al Museu Can Mario – Fundació Vila Casas, tindrà lloc el taller Enfanguem-nos per aprendre a explorar i experimentar les tècniques de treball amb fang.

I a les 19.30 hores, des de plaça Nova, hi haurà una marxa nocturna de l’AEIG Indika amb sopar i xocolatada inclosos. La inscripció es pot fer fins al 15 de març a través d’un formulari amb un preu anticipat de 5 euros. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

A més, quan es vulgui es pot anar a la Fundació Josep Pla per desxifrar paraules de Josep Pla escrites a mà i poder emportar-se un memory. O bé, a resoldre les endevinalles que hi ha en sis aparadors d’establiments de Palafrugell gràcies a Oohx!gen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).