Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Clara Peya i Arjau nominats als premis Enderrock

Escrit per el 28 de Gener de 2022

  • La palafrugellenca ho està en la categoria de millor disc de cançó d’autor per votació popular per Perifèria.
  • El grup d’havaneres obté tres nominacions, en les categories de millor disc de folk, millor cançó de folk i millor videoclip.

Un any més Palafrugell torna a estar representat en els Premis Enderrock de la música catalana. Enguany, de nou, Clara Peya torna a estar entre les nominades, així com el grup d’havaneres Arjau, que en la commemoració del seu 25è aniversari suma tres nominacions.

El darrer àlbum musical de Clara Peya, Perifèria, li ha valgut a l’artista palafrugellenca, una nova nominació als Premis Enderrock. L’any passat, Peya va ser finalista en la categoria de millor disc de clàssica. Enguany, però, ha estat seleccionada en l’apartat de millor disc de cançó d’autor. Una categoria en la que haurà de competir amb artistes com Beth, Cesk Freixas, Joan Reig o Judit Neddermann, entre d’altres.

Triple nominació per Arjau

La representació palafrugelleca, però també arriba des del món de l’havanera de la mà d’Arjau. El disc de celebració del 25è aniversari de la formació ADN – 25 anys: Diari de bord ha estat seleccionat en la categoria de millor disc de folk.

D’altra banda, l’Arjau també forma part de la llista de nominats en dues categories més per la cançó Ramiro que van fer conjuntament amb el raper Lildami. En aquest cas, la peça és una de les seleccionades en els apartats de millor cançó de folk i com a millor videoclip.

Jordi Rubau es mostra satisfet per aquesta rebuda que ha tingut tant el disc, com la col·laboració amb Lildami.

Totes aquestes nominacions i categories formen part de l’apartat de votacions populars. Fins el 7 de febrer es pot votar al web de l’Enderrock i serà el 9 de febrer en el que s’anunciaran els 3 finalistes de cada apartat que donarà pas a la darrera ronda de votació popular. El 20 de febrer serà quan es faran públics els resultats durant la gala d’entrega dels XXIV Premis Enderrock 2022.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).