Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Reig presenta el seu darrer àlbum “Bagatzem”, l’híbrid entre música i poesia

Rafel Corbí

Joan Reig dedica una estona a Ràdio Palafrugell, tot presentant el seu nou treball “Bagatzem”. Al llarg de l’entrevista, el bateria i cantautor natiu de Constantí i membre d’Els Pets i Mesclat, avança el format d’aquest àlbum. El resultat? un híbrid entre un recull de cançons i un poemari.

Aquest nou treball en solitari és la suma de cançons i poemes d’elaboració pròpia d’en Joan Reig. A l’entrevista, en Joan reflexiona sobre la diferència entre la poesia, la música i la poesia musical. Altrament, fa referència als elements que formen part del procés d’elaboració, com són la rima, la mètrica o la musicalitat. Uns elements que ha anat treballant fins a fusionar-los en un mateix treball amb poemes com a conductors entre les peces musicals. El que Reig tradueix com “uns paisatges sonors que acompanyen aquests poemes i enllacen les cançons”.

“Bagatzem” és el resultat del seu treball en els darrers anys. Uns anys que, com comenta l’artista, no han estat fàcils per a ningú. Dins del caos que va provocar l’arribada de la COVID-19 a les nostres vides, Reig va saber separar les emocions de la situació i va aprofitar per fer introspecció i treballar en ell mateix. En aquest procés, moltes de les peces de “Bagatzem” van agafar forma, gràcies a la dedicació que va tenir l’artista amb el seu entorn. Com són la família, el poble i la història d’aquests.

A continuació, podeu trobar la conversa íntegra amb en Joan Reig, cantautor de “Bagatzem”, a càrrec de Rafel Corbí.

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info