Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Platges tancades a partir de les 11 de la nit

Escrit per el 6 d'Agost de 2021

  • Aquesta és la mesura que l’Ajuntament ha pres per fer front a la caiguda del toc de queda al municipi.
  • Josep Piferrer també avança que els Mossos d’Esquadra reforçaran la vigilància de la Policia Local.

L’Ajuntament de Palafrugell ha decidit que les platges municipals restaran tancades a partir de les 11 de la nit fins a les 6 de la matinada. Aquesta mesura és la resposta del consistori per la caiguda del toc de queda al municipi.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, explica que malgrat que ahir van demanar al Govern continuar a la llista de municipis amb toc de queda. En paral·lel, amb la Policia Local van treballar les mesures per “facilitar” la seva tasca un cop decaigués la mesura. Així, Piferrer avança que els han confirmat més presència dels Mossos d’Esquadra per aquest cap de setmana.

Un reforç que donarà un cop de mà a la Policia Local per ajudar a controlar les possibles aglomeracions a les platges. Piferrer remarca que la principal preocupació la tenen al litoral, tot i que sense oblidar les places dels nuclis i de la vila.

Platges tancades a partir de les 23h

Per donar més força als cossos policials, el consistori ha decidit que les platges estaran tancades a partir de les 11 de la nit. L’alcalde explica que en cas que hi hagi persones a la sorra o les roques del litoral municipal, primer se’ls informarà de la prohibició. En cas que se’ls torni a enxampar a la zona de platges se’ls podrà sancionar per desobediència a l’autoritat.

Malgrat que encara la Generalitat no ha respost la demanda de l’Ajuntament, Piferrer apunta que les previsions seran que no es concedirà el toc de queda a Palafrugell.

Així, a partir d’aquest cap de setmana i, com a mínim durant dues setmanes, a les platges de Palafrugell no s’hi podrà accedir després de les 23h. D’aquí 15 dies la Generalitat revisarà la incidència de la COVID als municipis i caldrà avaluar si el municipi entra o no a llista.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).