Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


69a edició Rally Costa Brava Històrics

Escrit per el 17 de Novembre de 2021

  • Conversem amb l’Àlex Romaní, president del Club Rally Clàssics que presenta la 69a edició del Rally Costa Brava.
  • Una edició caracteritzada per la seva nova dimensió, la presència femenina i la il·lusió de tornar després de dos anys d’aturada per la pandèmia.

Durant el programa Esports al Punt de Ràdio Palafrugell, dediquem una estona a conversar amb l’Àlex Romaní, president del Club Rally Clàssics. A continuació, Romaní presenta la 69a edició del Rally Costa Brava Històrics. Una edició marcada per la il·lusió de poder tornar a celebrar el Rally Costa Brava, el qual ha estat parat des de l’arribada de la pandèmia.

Després de l’aturada de dos anys en la celebració del Rally Costa Brava, l’edició d’enguany arriba amb “molta força”. Tal com explica el president del club Àlex Romaní, l’edició comptarà amb un nou format de més dimensions.

Aquest pròxim divendres, començarà la 69a edició del Rally Costa Brava. Ho farà amb la repartició de tres trams al matí i tres trams a la tarda. Igual que el dissabte, tres trams al matí i tres més a la tarda al Circuit de Catalunya. Tot plegat, un total de 175km.

La 69a edició del Rally Costa Brava acull equips locals i estrangers

“Podem estar més que contents donada la situació actual i com s’ha desenvolupat tot. Tot el suport i l’estima de tants participants”

Àlex Romaní

Convé ressaltar que el Rally Costa Brava és el més antic de tota Espanya. Un rally que se celebrava sempre a principi de temporada. Enguany, per circumstàncies derivades de les restriccions, ho celebren ara, a final de temporada. A continuació Romaní especifica perquè això acaba essent perjudicial per a la jornada.

Conversant sobre la història de les diferents edicions, Romaní avança que es comptarà amb la presència d’alguns dels guanyadors del llarg de les edicions. Com per exemple, el guanyador del Rally Costa Brava de l’any 1963.

Un dels elements a destacar de la presentació oficial a la ciutat de Girona, és la presència femenina en aquesta edició. La qual recull un total de 44 dones participants en la 69a edició: 4 pilots i 44 copilots.

Finalment, adjuntem la conversa íntegra amb l’Àlex Romaní, president el Club Rally Clàssics.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).