Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3r Carnaval A-típic a Palafrugell

Escrit per el 12 de Febrer de 2020

El dissabte 22 de febrer arriba el 3r Carnaval A-típic a Palafrugell. A partir de les 18h hi haurà una cercavila pels carrers més cèntrics del municipi. La colla la Tustarrada és l’organitzadora d’aquest carnaval diferent. En aquest sentit, animen a participar de l’activitat a tothom i que s’uneixi a la cercavila.

El 3r Carnval A-típic a Palafrugell és una proposta per no deixar el municipi sense una activitat de disfresses durant el carnaval. Un any més, la cercavila estarà amenitzada per Marc Dunjó, DJ reconegut internacionalment per les seves sessions com a DJ Sek.

D’altra banda, en diferents punts estratègics del circuit es faran jocs populars i divertides activitats grupals. Els participants podran adquirir uns tiquets pel confetti, la coca i la consumició pel final de la rua on hi haurà servei de bar.

La sortida serà 6 de la tarda des de la plaça del Sol, passant pels carrers Torres Jonama, plaça de l’Església, Cavallers i acabant al Mercat del Peix on es farà una festa Holi a la ‘catalana’, que substitueix la tradicional pols de colors per una pluja de confetti per tots els participants.

La colla la Tustarrada

La Tustarrada, és una colla carnavalesca molt arrelada als carnavals gironins. Des de l’any 1950 participa activament a les festes més populars de la Costa Brava i en especial a les Festes de Primavera de Palafrugell, com a part organitzativa de diferents activitats.

L’any 2018 després de participar durant dècades en altres carnavals de la comarca i la Garrotxa decideix emprendre aquesta nova iniciativa. L’objectiu és que la gent que ho desitgi pugui sortir a una rua de carnaval alternativa a les grans rues de la zona. En aquest sentit, tenen les coses molt clares. No pretenen que la gent vingui a mirar sinó a participar, i de manera ben econòmica.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell i la col·laboració d’empreses i entitats de la vila. Totes les bases i informació de la participació es troben detallades a les xarxes socials de la Tustarrada, Instagram i Facebook

3r carnaval A-típic a Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).