Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Creu Roja Palafrugell de nou amb la campanya ‘Cap nen sense joguina’

Escrit per a 24 de Novembre de 2021

  • Conversem amb Sofi Font i Tomàs López sobre la 29a edició de la campanya “Cap nen sense joguina”.
  • Un any més la delegació de Creu Roja a Palafrugell ha organitzat la caminada solidària per recaptar fons.

Amb l’arribada de les dates nadalenques torna la campanya solidària ‘Cap nen sense joguina’. Es tracta de la 29a edició a nivell de tot el país i de la 8a edició a Palafrugell que se suma a la campanya a través d’una caminada solidària. Per parlar d’aquesta iniciativa parlem amb Sofi Font, vicepresidenta de Creu Roja Palafrugell i en Tomàs López, tècnic de Creu Roja a Palafrugell.

Un any més i ja en van 29 torna la campanya solidària ‘Cap nen sense joguina’ que organitza Creu Roja. Una iniciativa per fer que tots els infants tinguin la il·lusió pel Nadal. Per vuitè any Palafrugell se suma a la campanya ‘Cap nen sense joguina’. Tomàs López, tècnic de Creu Roja recorda que en el 2020 va ajudar a 200 infants del municipi i d’altres pobles de la comarca.

Des de la campanya, busquen regalar el dret a tenir la il·lusió de gaudir d’una joguina per Nadal als i les més petites. Com justifica López a continuació, tot nen i nena mereix aquest dret independentment de la seva situació econòmica. A més, recorda que totes les joguines que es donen són noves i no tenen connotacions sexistes ni bèl·liques.

Enguany es recupera la caminada solidària

A banda de la donació voluntària, des de la campanya la Creu Roja i el Club Atlètic Palafrugell organitzen una caminada solidària. L’activitat tindrà lloc el dimecres 8 de desembre, amb l’Estadi Municipal de Palafrugell com a punt de sortida. Les inscripcions tindran lloc al mateix punt a les 8:15h i la sortida serà a les 9h del matí. El preu és un donatiu de 6 euros que es destinarà íntegra a la compra de joguines.

Sobre la ruta, hi haurà dues opcions disponibles: Una de 7 km de caràcter familiar i una de 14 km de caràcter més atlètic. Aquestes aniran des de dins del poble i direcció cap el litoral costaner. D’altra banda, com és habitual, al final de la jornada, es realitzarà un sorteig de regals entre els participants. A més, també s’oferirà una xocolatada d’entre tots els participants a la caminada.

D’altra banda, recorden que en cas de no poder assistir a la caminada, també es pot col·laborar amb la campanya. Així, es poden portar joguines directament a la Creu Roja Palafrugell o als punts de recollida que estaran disponibles. També es pot fer la inscripció i no participar de l’activitat.

El voluntariat sempre és benvingut

Sempre fan falta més voluntaris des de Creu Roja per campanyes com la de “Cap nen sense joguina”

Sofi Font, vicepresidenta de Creu Roja i Tomàs López, tècnic de Creu Roja.

La pandèmia ha fet que cada vegada més persones necessitin dels serveis de Creu Roja. Un increment que van notar sobretot l’any passat com recorda la vicepresidenta de l’entitat.

Per aquest motiu, recorden que tota l’ajuda que puguin rebre és benvinguda. Més, encara, amb aquest tipus de campanyes que porten un volum de feina considerable.

Per últim, adjuntem la conversa íntegra amb la Sofi Font i en Tomàs López en la que expliquen la implicació de Palafrugell en la campanya ‘Cap nen sense joguina’.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *