Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


2a edició del Tasta el Mercat

Escrit per a 5 de Juny de 2019

  • Per primer cop, el Tasta el Mercat es farà a l’exterior del mercat
  • Per 8 euros els assistents disposaran de 5 tiquets

El proper dissabte al vespre, tindrà lloc dins els actes de les Festes de Primavera, la 2a edició del Tasta el Mercat. Aquesta és una activitat organitzada per l’Associació del Mercat diari de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). En aquest sentit, la fira ofereix als visitants tastets preparats per les parades del mercat diari de la vila.

Per primer cop, el Tasta el Mercat es farà a l’exterior del mercat, al carrer Pi i Margall. Per un preu de 8 euros es donaran 5 tiquets. Els tiquets es poden comprar anticipadament a les parades participants del mercat diari i també el mateix dissabte durant la fira, de 8 a 11 de la nit.

Segons Albert Gómez, regidor en funcions de Promoció Econòmica, “Tasta el Mercat és una oportunitat per promocionar el mercat. Combinant oci i gastronomia dins el programa d’activitats de les Festes de Primavera. A més a més, també ens permet donar a conèixer la bona qualitat del producte que s’hi ven. Reforçant la imatge de qualitat del nostre mercat diari, i arribar a un nou públic potencial”.

Les parades del mercat diari participants són: Al teu Gust, Carnisseria Jordi, Carnisseria Ramos-Gómez, El Petit Cafè del Mercat, 3 Pollets, El Rebost de Ca l’Artigas, Fruites i Verdures Frigola, Fruites i Verdures Sepu, Hortícola Marissa, Peixos Marc, Peixos Mielgo i Pesca Pròpia.

Així doncs, la 2a edició del Tasta el Mercat és una altra de les moltes activitats que es fan a Palafugell per les Festes de Primavera.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *