Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


27 detencions a Palafrugell els primers tres mesos del 2024

Escrit per el 28 de Març de 2024

La policia ha detingut 27 persones i n’ha investigat 14 més a Palafrugell durant el primer trimestre del 2024. Es tracta d’actuacions per diferents delictes: robatoris, possessió de droga, violència masclista, contra la seguretat viària o l’ocupació d’un pis.

Per començar, la Policia Local ha detingut dues persones per robatoris. El primer cas va passar a inicis de febrer, quan un home va robar diverses ampolles de licors al supermercat Esclat. Els agents el van poder detenir fent-li un seguiment discret. I el segon cas va ser el 8 de març, per un intent de robatori al centre de la vila. L’home va fugir corrents però la policia el va atrapar.

Durant els darrers tres mesos, hi ha hagut dues detencions relacionades amb una ocupació. En aquest cas, els agents van detectar els presumptes delinqüents amb la col·laboració dels veïns, que van alertar a la policia sobre els fets sospitosos.

Pel que fa al delicte contra la salut pública, els agents van detenir noi jove al carrer Torres Jonama perquè li van trobar una bossa amb força quantitat de marihuana. A més, els agents van trobar diversos indicis que suggerien que la droga localitzada estava destinada al tràfic il·legal.

A més, la policia va detenir un home a casa seva per violència masclista després de l’alerta dels veïns. La seva parella va denunciar els fets i va demanar una ordre d’allunyament.

Sumat a això, durant els últims tres mesos a Palafrugell, s’han investigat tres persones per conduir sota els efectes de l’alcohol i dues més per conduir amb una prohibició judicial vigent. A una d’elles la van detenir perquè van comprovar que tenia una altra ordre de detenció pendent.

Per cert, que la Policia Local també ha fet balanç de les detencions vinculades amb la batalla amb bengales a plaça Nova a principi de març: en aquest cas, hi va haver set persones implicades.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).