Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


2 milions d’euros dels fons Next Generation serviran per millorar el model turístic de Palafrugell

Escrit per el 11 de Maig de 2023

  • Serviran per desenvolupar projectes en els eixos de la transició verda i sostenible, millorar l’eficiència energètica, fer la transició digital i millorar la competitivitat del sector turístic públic i privat.

Dos milions d’euros dels fons Next Generation serviran per desenvolupar projectes turístics a Palafrugell en els eixos de la transició verda i sostenible, millorar l’eficiència energètica, fer la transició digital i millorar la competitivitat del sector turístic públic i privat.

L’eix de la transició verda i sostenible consisteix a regular l’accés a llocs singulars per a millorar el seu aprofitament turístic sostenible i millorar i senyalitzar els camins de ronda, de Tamariu a cala Pedrosa. També, restaurar la flora invasora dels camins de ronda i crear franges d’incendis.

El segon eix consisteix a millorar l’eficiència energètica de l’Oficina de Turisme amb plaques fotovoltaiques i instal·lar punts de càrrega de vehicles elèctrics, convertir el passeig de Francesc de Blanes en una zona de vianants i instal·lar quatre aparcaments de bicicletes amb control d’accés.

L’eix de la transició digital es basa en la creació i implantació d’una estratègia de promoció turística en línia, digitalitzar els recursos turístics, millorar l’accessibilitat del portal turístic i controlar l’impacte del turisme.

I l’eix de la competitivitat del sector turístic públic i privat, en crear una oficina tècnica de coordinació i reconvertir les zones més turístiques del municipi amb un aparcament dissuasiu.

Catalunya gestionarà més de 53 milions d’euros dels fons Next Generation. Consisteix en 50,5 milions dirigits a 17 destinacions catalanes i uns 3,2 milions per a un projecte de la Diputació de Girona que engloba diversos municipis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).