Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xevi Garcia s’acomiada de l’Hoquei Palafrugell: “És una marxa forçada”

Escrit per el 30 de Maig de 2022

  • La Junta Directiva del Club Hoquei Palafrugell vol un canvi de rumb i Xevi Garcia explica a Ràdio Palafrugell que li han demanat “fer un pas al costat
  • Aquest diumenge es va acomiadar del club, després del descens de categoria del primer equip masculí

Xevi Garcia Balda, que diu no recordar quans anys fa que era l’entrenador del Club Hoquei Palafrugell, va viure diumenge el seu darrer partit a la banqueta del club de la seva vida. Una història que acaba tristament amb el descens de categoria després de perdre al Play-Out davant el CH Girona.

Una derrota al darrer partit que ha provocat la pèrdua de la plaça a l’OK Lliga, tot i que del que realment els va condemnar va ser la temporada regular, amb un munt d’alt-i-baixos.

Una temporada duríssima que ha fet perdre l’esència del club

Xevi Garcia destaca la duresa de la temporada, a nivell de club i a nivell personal. Comenta que ho ha passat molt malament i que creu que el club ha perdut la seva essència de club modest que sempre havia tingut.

La Junta del CH Palafrugell vol un canvi en el rumb

Malgrat això, en Xevi destava que no marxa per voluntat pròpia. La Junta Directiva vol canviar el rumb de l’equip i del club i, així, li ha demanat que faci un pas al costat per deixar entrar vent fresc. Una etapa de moltíssims anys acaba aquesta temporada.

Xevi Garcia Balda va néixer a Figueres, però de ben petit es va traslladar a viure a Palafrugell amb els seus pares i germans. El seu primer contacte amb l’estic va ser als quatre anys, quan el club encara entrenava en el Casal Popular. Com a jugador ho va fer en diferents categories fins que més tard, i després d’una pausa per anar a estudiar biologia, va tornar-hi com a coordinador i entrenador.

Després d’un ascens l’any 2001 amb en Francesc Borrell d’entrenador (pujant a 1a Catalana), en Xevi Garcia va aconseguir pujar l’equip fins la màxima categoria estatal en un període de 10 anys. I els darrers 5 ha estat a l’èlit de l’oquei estatal. Què farà a partir d’ara? Any sabàtic? Faci el que faci, li desitgem el millor, professional, esportiva i personalment, i tant de bó el seu camí i el del Club Hoquei Palafrugell es tornin a creuar.

Partit hoquei sobre patins Palafrugell-Girona

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).