Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xevi Garcia explica com viu l’hoquei ara que ja no és l’entrenador del CH Palafrugell

Escrit per el 29 de Desembre de 2022

  • Ens parla sobre com veu el CH Palafrugell i com viu aquest esport ara.

Mesos després que s’anunciés que Xavier Garcia deixaria de ser l’entrenador del primer equip del CH Palafrugell, l’exentrenador fa balanç de com ha estat aquest temps. Cal recordar que aquesta temporada el primer equip masculí està militant la categoria de l’OK Lliga Plata Sud, ara en la pausa nadalenca i tercers a la classificació amb 19 punts, tres menys que el líder.

Destaca que ha estat pendent del que ha anat fent el primer equip durant aquestes jornades. Remarca que, tot i no ser l’OK Lliga, estan competint en una competició complicada i que cal ser els millors per tornar a ascendir. Afegeix que això suposa molta pressió i un desgast psicològic. Ho explicava al PalaSport amb Rafel Corbí.

En aquest sentit, també suposa un esforç extra per l’entrenador, ja que els equips són menys coneguts. A més, destaca que l’estat de les pistes i la pressió de les aficions són molt diversos.

Per altra banda, considera que el joc que es fa ara amb Cesc Linares d’entrenador és diferent al que feia ell, però també que l’equip se situa en una altra categoria. Afegeix que el joc a l’OK Lliga o a l’OK Lliga Plata ha de ser diferent. Comenta que un dels punts positius és que ara els errors “no es paguen tan cars” i que hi ha més possibilitat de capgirar situacions adverses. Considera que cal confiança i que hi ha molta qualitat en el conjunt de l’equip.

Es mostra confiat que la pròxima temporada els blanc-i-negres tornaran a jugar a la màxima competició.

Referent a la seva situació dins del club o presentar-se en un futur a la junta directiva, destaca que per ara no es veu ocupant aquest lloc. Afirma que els seus interessos són en el joc i a la pista i que, per aquest motiu, no es poden barrejar amb les tasques de la junta.

Pel que fa a la vida personal de Xevi Garcia, explica a Ràdio Palafrugell que va rebre una oferta de la federació per ser el responsable de la selecció i les tecnificacions de les comarques gironines. D’aquesta manera, també abandonava posar-se al capdavant d’un equip. Malgrat això, afegeix que va començar amb aquest càrrec, però que motius professionals no va poder seguir.

També, va rebre ofertes per entrenar altres clubs, però no li van convèncer. Remarca que suposa haver de fer nombrosos desplaçaments per anar a entrenar i disputar els partits. Destaca que la proximitat era un dels punts forts de liderar la banqueta del club palafrugellenc.

Per acabar, en aquests mesos ha tingut l’oportunitat de ser comentarista en retransmissions de partits d’hoquei a RAC1 i a La Xarxa de Comunicació Local.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).