Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xavier Vidal: “Ens agradaria obrir la Nollegiu Mediterrània per Setmana Santa”

Escrit per a 5 de Febrer de 2023

  • La Nollegiu Mediterrània serà la primera llibreria que obriran fora de la capital catalana.

El propietari de Nollegiu, Xavier Vidal, preveu obrir la Nollegiu Mediterrània per Setmana Santa. Se situarà a l’espai on hi havia la Mediterrània, al carrer de la Tarongeta de Palafrugell. Destaca que l’espai està en molt bon estat i no caldrà fer obres destacables.

Nollegiu té dues llibreries a Barcelona, una al Poblenou i una altra, al Clot. La primera va obrir les portes l’any 2013 amb l’objectiu de promoure la lectura i la cultura. Organitzen nombroses actes culturals. Per exemple, presentacions, de música, teatre i performances.

Vidal considera que és important que Palafrugell tingui un espai per intercanviar i compartir opinions. A més, planteja el projecte des d’una visió comarcal.

La Nollegiu Mediterrània serà la primera llibreria que obriran fora de la capital catalana. Vidal explica que viuen la nova etapa amb “respecte” i una “certa inconsciència”. Gent del Baix Empordà els va animar a “emprendre l’aventura”.

A més, destaca la bona feina de Gemma Garcia de la Vitel·la Espai Fòrum. També, la bona relació que han mantingut. Afirma que sense la seva feina prèvia, molt probablement no hauria arribat la Nollegiu a l’Empordà.

Afegeix que es vol respectar la tradició de la Mediterrània Espai Fòrum. Però, continuarà la metodologia de treball que segueixen ara a les llibreries de Barcelona.

Per acabar, Vidal explica que s’ha posat en contacte amb la biblioteca de Palafrugell i té previst parlar amb les fundacions. Defensa l’organització d’activitats culturals conjuntament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *