Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xavier Dilmé del CCBE ens presenta el programa d’ocupació i formació Brigada i Neteja

Escrit per el 1 de Febrer de 2021

  • L’objectiu de la iniciativa, consta d’oferir un servei de neteja i desinfecció que forma part del programa de formació i ocupació del Consell comarcal.
  • El projecte ajuda a les persones en atur, i a la vegada, als serveis de petits ajuntaments.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Des de Ràdio Palafrugell, contactem amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, més concretament amb Xavier Dilmé, conseller comarcal de promoció econòmica. A continuació, parlem sobre el servei de Brigada i neteja per als ajuntaments.

L’objectiu de la iniciativa, consta d’oferir un servei de neteja i desinfecció que forma part del programa de formació i ocupació del Consell comarcal.

En primer lloc, arran de la pandèmia per la COVID-19, van decidir fer un programa extraordinari de formació per a persones aturades en l’actualitat. El programa en qüestió, es tracta d’una formació destinada a l’ocupació de 4 persones dirigida a netejar i desinfectar espais i serveis públics.

El programa que ens presenta Dilmé, està pensat per municipis sense brigada de neteja pròpia. O bé amb brigada de neteja petita que no permet atendre totes les noves necessitats arran de la Covid-19.

Altrament, recordar que els programes de treball i formació duren entre 9 – 10 mesos. En el cas del de brigada i neteja, té una durada de nou mesos amb la intenció de poder mantenir l’activitat laboral fins que la situació – si tot va bé – millori.

El projecte ajuda a les persones en atur, i a la vegada, als serveis de petits ajuntaments.

Per concloure, el conseller de promoció econòmica Xavier Dilmé, destaca la col·laboració de tots els ajuntaments en el programa. D’entre ells, l’Ajuntament de Palafrugell, qui treballa per la formació i inserció laboral a escala municipal i comarcal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).