Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xavier Bosch presenta “32 de març” a Calella

Escrit per el 25 d'Agost de 2023

  • L’Associació de Veïns i Amics de Calella organitza la presentació de llibre amb l’activista cultural Guillem Terribas.

Xavier Bosch presenta la novel·la 32 de març a Calella. L’Associació de Veïns i Amics de Calella organitza la presentació de llibre amb l’activista cultural Guillem Terribas.

32 de març explica la història de la Bàrbara, la venedora de drets literaris internacionals que s’instal·la a París. Allà viurà a casa de la seva àvia per oblidar experiències passades. Però, en una gran nevada, es trobarà un jove desconegut dormint al seu sofà i que l’ajudarà a descobrir coses de la seva àvia que va sobreviure l’ocupació alemanya a París a la Segona Guerra Mundial.

Xavier Bosch és un periodista i escriptor barceloní. És l’autor de novel·les, contes breus i teatre. Ha treballat en mitjans de comunicació de premsa escrita, ràdio i televisió. També, ha guanyat diversos premis per les seves trajectòries com a escriptor i periodista.

La presentació serà el divendres, 25 d’agost a les set de la tarda a l’Hotel Alga de Calella. L’activista cultural Guillem Terribas presentarà l’acte.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).