Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


VOX Palafrugell impedeix que la moció contra l’LGTBI-fòbia sigui institucional al Ple

Escrit per el 29 de Maig de 2024

VOX impedeix que la moció del ple de Palafrugell del maig pel Dia contra l’LGTBI-fòbia sigui institucional. El partit d’ultradreta hi va votar en contra, de manera que no hi va haver la unanimitat que requereixen aquest tipus de declaracions. De totes maneres, la moció va tirar endavant amb els vots de la resta de partits. La regidora de VOX va assegurar que no estava “d’acord amb alguns dels punts de la moció”, però que està “al costat” de les persones del col·lectiu.

El text de la moció denuncia “el creixement dels discursos d’odi” i la “criminalització que l’homosexualitat continua patint a molts països del món”. Demana “reaccionar davant de discriminacions i fer una política de prevenció”. Per això, proposa “desplegar polítiques públiques des d’una perspectiva LGTBI” i incorporar la “perspectiva de gènere i LGTBI als currículums escolars per evitar violències i discriminacions”.

La van llegir diversos regidors del Ple.

Es tracta d’un text aprovat per la Generalitat i el Consell Nacional LGTBI.

A banda del manifest, els regidors es van adherir a la condemna que el regidor de Junts David Martín va fer de les pintades homòfobes que van aparèixer la setmana passada a algunes façanes de Palafrugell.

VOX no va donar suport a la moció perquè rebutja alguns dels seus continguts. Ara bé, la regidora Adela García va dir que ells no són “homòfobs”.

L’alcalde li va recordar que “el manifest no parla de VOX i si algú es dona per al·ludit, és el seu problema”.


Opinions dels lectors
  1. ADELA GARCIA CERRILLO . CONCEJAL POR VOX EN AYUNTAMIENTO DE PALAFRUGELL el 29 de Maig de 2024 a les 16:12

    HANTES DE CONDENARNOS A SER UN PARTIDO DE EXTREMA DERECHA Y DE HOMOFOGOS DEBERIAN LEER TODAS NUESTRAS PROPUESTAS. ESTAMOS CON TODO EL COLEGTIVO GAY ,QUE DESDE QUE HAY DEMOCRACIA SIEMPRE SE HA RESPETADO , Y PORSUPUESTO NUESTRO GRUPO DESDE QUE SE FUNDO ASI LO HA HECHO.DEBERIAN REFLEXIONAR Y ENTENDER QUIEN AGREDE , QUIEN NO TOLERA A ESTAS PERSONAS Y NO CULPAR A TERCEROS ,TODOS SABEMOS QUIEN SABOTEA TODO TIPO DE EXPRESION DEL COLECTIVO ,PINTADAS AGRESIONES ETC…. DEJEN DE SEÑALAR A QUIEN NADA TIENE QUE VER EN ESTOS TEMAS. PERO TIENEN QUE BUSCAR EN VOX Y SUS SEGUIDORES LA FORMA DE SEÑALARNO. Y AL SEÑOR ALCALDE LE DIGO QUE NO ME DI POR ALUDIDA POR EL TEMA ,PERO NO VOY A COMULGAR CON RUEDAS DE MOLINO.ESTAN SEÑALANDO A SETECIENTOS Y PICO DE CIUDADANOS DE ESTE NUESTRO MUNICIPIO.REPITO PIENSEN UN POCO Y VERAN QUIEN SON LOS INTOLERANTES NO SOLO CON ESTOS COLECTIVOS SI NO CON TODAS NUESTRAS TRADICIONES ,NUESTRA CULTURA Y NUESTRA TOLERANCIA .

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).