Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Vins i Licors Grau al ritme de Sergio Dalma

Escrit per a 15 de novembre de 2019

  • Jordi Grau, químic i enòleg, adjunt a gerència de Vins i Licors Grau explica l’actualitat de l’empresa palafrugellenca.
  • Recentment han estat guardonats com a millor botiga de vins especialitzada i han començat una col·laboració amb Sergio Dalma.

A Vins i Licors Grau venen d’una setmana molt intensa. Dilluns passat rebien per part de l‘International Wine Challenge el premi a Millor Botiga Especialitzada de Vins. A més, des de fa unes setmanes es pot veure per televisió un anunci de Vins i Licors Grau en el que Sergio Dalma és el protagonista. Una col·laboració que ha anat més enllà de la publicitat, ja que la presentació del darrer disc del sabadellenc, es va combinar amb un maridatge de vins triats per l’empresa palafrugellenca.

Jordi Grau, adjunt a gerència de Vins i Licors Grau ha passat per Ràdio Palafrugell per explicar les novetats que presenta l’empresa familiar. En aquest sentit, s’ha posat la mirada en un guardó que han rebut recentment i que els distingeix com a millor botiga especialitzada de vins. El guardó el van rebre per part de la International Wine Challenge. Per Jordi Grau aquest premi els fa especial il·lusió rebre’l perquè ha estat atorgat per professionals del món vitivinícola.

Una gala que es va celebrar a Madrid i en la que, com ha ressaltat el químic i enòleg, desconeixien que ells s’endurien aquest premi.

Vins i Licors Grau i Sergio Dalma

La novetat més visible d’aquests darrers dies que presenta la botiga de vins més gran del món, segons paraules de Josep Roca del celler de Can Roca, és la vinculació de Vins i Licors Grau amb el cantant Sergio Dalma. Des de fa uns quants dies es pot veure el següent anunci per televisió.

La idea de fer un spot publicitari per a la petita pantalla la va tenir la mare de la família, Maria Dolors Segarra. La tria de la figura de Sergio Dalma va venir donada perquè lliga amb els valors que defensen des de Grau.

A més, en aquest anunci també s’explica que les persones que comprin un vi a través de la web de Vins i Licors Grau entren en un concurs que els pot portar a Sergio Dalma a casa seva.

D’altra banda, però, aquesta no és la única col·laboració amb el cantant sabadellenc. Així, Jordi Grau ha explicat que a finals de la setmana passada van assistir a la presentació del darrer àlbum de Dalma. Així, van fer un maridatge de 5 cançons de l’últim disc amb 5 vins dels que disposen a Grau Online.

Flor d’Empordà, una nova elaboració

D’altra banda, una altra de les novetats que va sortit a la llum durant la presentació del disc de Dalma és la d’un nou vi. Flor d’Empordà està elaborat per les Vinyes d’Olivardots, les millors finques de Campmany. En aquest sentit, Jordi Grau detalla que han volgut buscar l’elegància dins de les arrels pròpies dels vins de l’Empordà.

Vins i Licors Grau va obrir les seves portes l’any 1977 de la mà de
Jordi Grau (pare) i Maria Dolors Segarra en unes instal·lacions de 1.200m2. El negoci ha anat creixent i, actualment, totes les instal·lacions de l’empresa palafrugellenca tenen una extensió de 15 mil m2. Jordi Grau destaca l’evolució que ha fet l’empresa i les hores de no dormir que hi han dedicat el seu pare i la seva mare.

Una evolució que ha estat constant i és que des del 2009 van incorporar la botiga online. Un pas en el que van ser un dels pioners i és que fa 10 anys no era tan habitual comprar el vi a través d’Internet.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Jordi Grau, en el següent podcast.

Vins i Licors Grau i Sergio Dalma
El químic i enòleg Jordi Grau a Ràdio Palfrugell


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *