Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


VÍDEO: Espectaculars imatges a vista de dron de l’Oncotrail 2022

Escrit per a 5 d'octubre de 2022

  • Si vas participar a l’Oncotrail, has de mirar aquestes increïbles imatges que demostren l’abast de l’esdeveniment

L’Ajuntament de Palafrugell ha fet públic un vídeo amb imatges a vista de dron del desenvolupament de l’Oncotrail 2022. Han estat enregistrades amb la unitat de drons policials.

El vídeo dona una idea de la magnitud de l’esdeveniment i de totes les persones implicades. S’hi veu l’arrencada des de la plaça de Can Mario i com avancen els corredors arreu del territori.

Palafrugell i els municipis del seu entorn han tornat a viure aquest cap de setmana una autèntica festa de l’esport i la solidaritat amb la celebració de la 9a edició de l’Oncotrail. La cursa organitzada a benefici de la Fundació Oncolliga Girona ha fet rècord de participació, amb 318 equips, i de recaptació: 376.477,56 € euros que es destinaran a millorar la qualitat de vida dels afectats de càncer i les seves famílies i a la investigació de la malaltia. 

La sortida s’ha tornat a fer des de la plaça de Can Mario de Palafrugell, on els prop de 2.800 participants s’han concentrat per sortir tots alhora a les 9 en punt del matí. A partir d’aquí ha començat un recorregut de 100 km dividit en 10 trams que alguns equips han fet corrent i d’altres caminant. Els més ràpids han estat els corredors de l’equip Quetzal (dorsal 321), que han pogut acabar el recorregut en 9 hores 32 minuts, després d’anar al capdavant de la classificació gairebé durant tota la cursa.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *