Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


VÍDEO: Crema una botiga del centre de Palafrugell

Escrit per a 3 d'Agost de 2022

  • Les primeres hipòtesis apunten que la causa de l’incendi hauria estat en un quadre elèctric que hauria afectat a la roba del costat, tot i que continuen les investigacions.

Els bombers han treballat aquest dimecres per extingir un incendi que ha cremat al centre de Palafrugell, a una botiga anomenada Calma House, al carrer de Cavallers, a tocar de plaça Nova. El fum ha estat visible des de tota la vila.

L’incendi ha començat a primera hora de la tarda, s’hi han desplaçat tres unitats de bombers, 17 agents de la policia local, dotacions dels Mossos i una del SEM. Tot i això, a priori, sembla que no hi ha ferits.

Sobre dos quarts de quatre, ha deixat de sortir fum de la botiga.

Aquesta és la retransmissió que n’hem fet a Ràdio Palafrugell.

La botiga estava tancada en el moment de l’incendi, i els bombers estaven disposats a obrir la porta amb una radial, però ha arribat una treballadora de la botiga, i ha deixat passar els bombers. Es diu Fàtima, i ha explicat a Ràdio Palafrugell que “sembla que tot s’ha cremat, a la part de dalt. No sabem què ha passat”. Explica que al migdia han tancat les portes per anar a dinar, i que no han notat res estrany. “Estem a l’agost, és temporada, i esperem que no sigui res”.

L’Anna, l’encarregada de la botiga, explica que els bombers els han dit que “no els diran res ni especularan fins que no sàpiga l’origen del foc”.

Els efectes de l’incendi

Quatre hores més tard, encara continuaven dues dotacions dels bombers a l’establiment. El cap dels bombers de Palafrugell, els propietaris i l’encarregada del negoci han entrat dins del negoci per conèixer quin n’és l’estat. Les primeres hipòtesis apunten que la causa de l’incendi hauria estat en un quadre elèctric que hauria afectat a la roba del costat, tot i que continuen les investigacions.


Opinions dels lectors
  1. Blai   On   3 d'Agost de 2022 at 18:08

    Aquestas calors, locals atapeits de roba, sotanos tancats a cal i canto, cuansevol espurna, ho pot cremar tot, molt de greu per la propietaria i les traballadores de la botiga, anims noias.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *