Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Vanessa Peiró repetirà com a cap de llista de Junts per Mont-ras

Escrit per a 6 de Juliol de 2022

  • Es mostra satisfeta de l’actual mandat.

Vanessa Peiró, actual alcaldessa de Mont-ras, tornarà a encapçalar la llista de Junts per Mont-ras a les pròximes eleccions municipals, amb l’objectiu de reeditar l’alcaldia assolida l’any 2019. Explica que la decisió es va prendre per unanimitat en una reunió del partit i, a més, afegeix que feia temps que l’entorn més proper li reclamava que assegurés la seva continuïtat.

També avança que hi haurà canvis a la llista, ja que es jubilaran Joan Matés i Enric Peiró. No obstant això, afegeix que també servirà per aportar nous punts de vista al partit.

“Hem complert un 80% de les promeses electorals”

Peiró afegeix que es mostra molt satisfeta amb l’acció del seu equip de govern, tot i tenir una legislatura marcada per la pandèmia o la manca de subministraments. Afegeix que s’ha complert un 80% de les promeses electorals i destaca que les noves propostes seran el canvi d’enllumenat públic en tot el municipi per la tecnologia LED o embornals en punts estratègics.

També detalla que molts projectes es treballen per mitjà de subvencions i així, evitar la pressió fiscal de la població. Remarca que, tot i ser un municipi de gran extensió, el nombre d’habitants és baix. Avança que una de les noves actuacions serà la reparació de l’asfalt malmès a Torre Simona.

Per acabar, destaca que es faran modificacions en el servei porta a porta, ja que s’ha posat en marxa una deixalleria i suposarà un estalvi per al veïnat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *