Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Una marca turística, nous aparcaments i revisar les boies, entre les propostes econòmiques de Junts per Palafrugell

Escrit per el 13 d'Abril de 2023

  • També, es dona importància al mercat, la protecció del comerç local i el desenvolupament del polígon industrial.

Junts per Palafrugell proposa crear una marca turística, habilitar nous aparcaments al centre del poble, protegir el petit comerç i revisar les boies marítimes, entre les propostes econòmiques.

En declaracions a l’entrevista preelectoral de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell sobre economia, el candidat de Junts per Palafrugell, David Martín, va plantejar la creació d’una marca turística de Palafrugell. L’objectiu seria millorar la comunicació i desestacionalitzar el turisme.

A part de la marca, també es voldria donar a conèixer Palafrugell amb l’increment de les relacions internacionals amb altres administracions i l’acompanyament de les empreses i entitats que representin la població a l’exterior. O bé, amb agermanaments per compartir activitats.

Per altra banda, Martín es mostra partidari de revisar l’ús de les boies marítimes i estudiar si calen canvis d’usos o augmentar-ne el nombre. Explica que ara estan parlant amb els operadors i els usuaris afectats.

A més, Junts per Palafrugell vol defensar el comerç local amb la creació d’ajudes per modernitzar-lo i millorar la seva comunicació. A part d’habilitar més aparcaments al centre del poble, com la possible ampliació de l’aparcament del Casal.

Martín també destaca que es podria reduir o eliminar els pagaments de l’IBI de locals comercials per facilitar que puguin reobrir-se.

Afegeix que el mercat també és important en l’economia palafrugellenca. En aquest sentit, defensa cuidar i mantenir les instal·lacions, habilitar més cambres frigorífiques al mercat del peix, incrementar l’oferta dels productes elaborats al mercat i oferir noves propostes gastronòmiques.

I, per altra banda, adaptar el polígon industrial de subministraments per facilitar que s’hi instal·lin noves empreses. Junts per Palafrugell defensa que Palafrugell podria rebre empreses tecnològiques que habitualment se situen en grans ciutats. A més, també es vol promoure els oficis tradicionals segons les necessitats de les empreses locals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).