Title

Artist

Una de freda i una de calenta per al Garbí

Escrit per el 3 d'Octubre de 2022

Jornada de sensacions contraposades al Garbí Arena. El primer equip femení ha debutat a la Primera Catalana amb una victòria molt contundent en el derbi contra el Sarrià (35-21), però el primer equip masculí ha caigut derrotat a la Lliga Catalana contra l’Espanyol (32-38).

Pel que fa al conjunt femení, s’ha imposat la seva condició de favorites i han derrotat amb moltíssima contundència el Sarrià, un dels equips més fluixos de la competició. El partit no ha tingut color i ha estat dominat pel Garbí en tot moment. En la primera meitat el marcador s’ha mantingut més o menys igualat, però amb un control clar del joc per part de les locals. En canvi, al segon temps el Garbí ja s’ha escapat a l’electrònic i ha estat completament imparable. El resultat final, amb fins a catorze gols de diferència, demostra la gran superioritat de les de Miquel Garcia en aquest partit.

Amb aquests dos punts, el Garbí se situa quart a la classificació. Cal recordar que el conjunt palafrugellenc va descansar en la primera jornada de Lliga, així que no va tenir l’oportunitat de puntuar. El Gavà, la Garriga i el Sant Quirze B han guanyat els dos partits que han disputat, així que són els tres equips que se situen per davant del Garbí a la classificació. La temporada passada les de Miquel Garcia van acabar terceres a la primera fase i van entrar a la lluita pel títol a la segona, així que l’objectiu d’enguany és, com a mínim, repetir aquest bon lloc a la taula en el primer tram del curs.

Sensacions completament diferents en el partit del Garbí masculí. El conjunt entrenat per Joe Gou ha obtingut la primera derrota de la temporada contra l’Espanyol. El cert és que els pericos han dominat el duel en gairebé tot moment. El Garbí ha anat a remolc constantment i, si bé la jornada passada va acabar aconseguint un empat a l’últim minut, aquest cop no hi ha hagut tanta sort. Abans del descans, l’Espanyol ha aconseguit el primer avantatge destacat al marcador i ja no l’ha deixat anar. La diferència final de quatre gols demostra aquest superioritat dels pericos en aquest duel.

Eduard Madi, del Garbí, ha fet un partidàs. Ha estat el màxim golejador amb un total de fins a vuit dianes, però no han estat suficients per doblegar l’Espanyol. S’ha trobat a faltar l’aportació anotadora d’altres dies de jugadors com Oriol Punseti o Adam Gómez. Per part de l’Espanyol, els gols han quedat molt repartits entre tots els jugadors, demostrant així un molt bon joc coral.

Amb aquesta derrota, el Garbí perd fins a tres posicions a la classificació de la Lliga Catalana i cau fins a la cinquena plaça. Amb aquest lloc, els de Joe Gou no aconseguirien l’objectiu de quedar a la part alta de la taula al final de la primera fase per poder disputar després la Lliga pel títol. Així doncs, el Garbí ha de recuperar el camí de la victòria. Pel que fa als altres equips, el Sant Boi continua intractable al liderat amb tres victòries, mentre que el Calella és el segon classificat. Aquest serà, justament, el rival del Garbí a la pròxima jornada, així que serà un duel molt exigent. El femení, en canvi, jugarà contra el Cerdanyola, cuer de la classificació de la Primera Catalana amb dues derrotes molt contundents.