Una de freda i una de calenta per al Garbí

Escrit per el 23 d'Octubre de 2023

La jornada de Lliga Catalana d’aquest cap de setmana n’ha deixat una de freda i una de calenta per al Club Handbol Garbí. En el costat bo de la balança, el primer equip femení ha retornat al camí de la victòria després de dues derrotes consecutives i ha vençut l’Handbol Cooperativa Sant Boi. Tanmateix, el primer equip masculí ha tornat a caure, aquest cop contra el cuer, el Balonmano La Roca, i ja són dues derrotes consecutives.

Comencem, però, amb les bones notícies, i és que l’equip femení del Garbí, entrenat per Miquel Garcia, ha recuperat les bones sensacions de l’inici de temporada i ha aprofitat l’empenta del Garbí Arena per batre l’Handbol Cooperativa Sant Boi. Ha estat una victòria molt ajustada, per només un gol de diferència (28-27), en un partit que ha estat molt igualat en tot moment. La primera part ha començat amb domini del Garbí, però el Sant Boi ha pogut capgirar el marcador abans de la mitja part i arribar al descans amb un lleuger avantatge. A la segona meitat, però, ha passat el contrari i el Garbí ha anat a remolc tota l’estona fins als darrers minuts, on ha aconseguit una remuntada molt important per a l’equip. Com sempre, Júlia Sala ha tornat a ser fonamental per al triomf, amb nou gols.

Miquel Garcia, entrenador del Garbí, analitza a Ràdio Palafrugell la victòria del seu conjunt.

D’altra banda, la cara negativa del cap de setmana la posa el primer equip masculí. Després d’haver perdut per primera vegada en aquesta temporada a la jornada anterior contra l’Espanyol, un dels millors equips de la categoria, aquest diumenge ha arribat una derrota molt més dolorosa, a casa del Balonmano La Roca, que fins ara era el cuer.

El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. A la primera, el Garbí ha dominat amb claredat i quan havien passat quinze minuts ja guanyava per tres gols diferència. La sensació era que s’escaparia de seguida i aconseguiria una victòria clara. No obstant això, no s’ha pogut desenganxar en cap moment de La Roca i ha arribat al descans amb només dos gols d’avantatge. A la segona part, els locals ja han aconseguit capgirar el resultat i a partir d’aquí el marcador ha anat canviant d’equip a equip fins a arribar al minut 25 amb un empat a 35 gols. Ha arribat llavors l’hora de la veritat i La Roca ho ha fet molt millor que el Garbí, amb quatre dianes en els últims cinc minuts per només una dels palafrugellencs. El resultat final ha estat de 39 a 36. La bona notícia és que el Garbí es manté segon a la classificació.