Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Una conductora èbria provoca una fuita de gas

Escrit per a 8 de Febrer de 2022

  • La conductora novella de només 18 anys es va estampar contra la façana de l’immoble.
  • Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge al carrer Begur.

Una conductora èbria de 18 anys va provocar una fuita de gas en xocar contra la façana d’un immoble del carrer Begur. Més enllà dels d’anys materials, cap dels 4 integrants del cotxe van resultar ferit. La jove quintuplicava la taxa d’alcoholèmia permesa.

Diumenge a les 22:39h al carrer de Begur una jove de 18 anys va perdre el control del seu vehicle i es va estampar contra un habitatge. Com a conseqüència de l’impacte, es va aixafar també una canonada de gas.

Fins allà s’hi van desplaçar la Policia Local de Palafrugell, tres dotacions dels Bombers, a més d’un tècnic de la companyia del gas que va detectar una petita fuita a la canonada malmesa. Aquesta, però, es va poder reparar.

Els agents de la Policia Local van realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora i aquesta va donar un positiu penal. A la segona prova va marcar 0,73 mg/litre d’aire expirat. El límit d’alcohol per als conductors novells és de 0,15 mg/l, per la qual cosa gairebé va quintuplicar la taxa.

Per aquest motiu els agents van instruir diligències tant pels danys com pel test positiu d’alcoholèmia. Un informe que enviaran al jutjat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *