Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un llamp provoca un ensurt a una farmàcia de Mont-ras

Escrit per a 5 d'Agost de 2021

  • La caiguda d’un llamp en un quadre elèctric al costat de la farmàcia ‘Farmabego’ de Mont-ras va provocar un petit incendi.
  • La ràpida actuació ciutadana va poder evitar mals majors com destaca l’alcaldessa Vanessa Peiró.

Les pluges d’aquest passat dimecres van deixar més de 20 litres/m2 a Palafrugell. A més, a la tarda, també van anar acompanyades de descàrregues elèctriques. En aquest sentit, un llamp va provocar un ensurt a tocar de la farmàcia del carrer Torres i Jonama de Mont-ras.

Vanessa Peiró, alcadessa de Mont-ras explica que el vídeo del petit incendi va córrer a través de WhatsApp. Això va permetre a l’equip de govern mobilitzar a les persones necessàries per ubicar on s’havia produït l’incident.

Les flames es van iniciar a causa de la caiguda d’un llamp a un quadre elèctric del costat de la farmàcia del carrer Torres i Jonama de Mont-ras. Peiró remarca la ràpida actuació d’un veí de l’establiment que va ser el que va posar en alerta a la farmacèutica. A més, va ser l’encarregat d’apagar el foc amb un extintor.

Malgrat que les flames ja s’havien extingit, fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar els Bombers, els Mossos i una ambulància del SEM. L’alcaldessa de Mont-ras ha volgut agrair la col·laboració ciutadana, posant el focus que l’incendi es va originar al costat d’una farmàcia en el que els productes que hi tenen són fàcilment inflamables.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *