Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un incendi i una fuita d’aigua a Palafrugell obliguen una família a dormir fora de casa

Escrit per a 5 de Febrer de 2021

  • La resta de veïns, que es van confinar, van poder pogut dormir al seu pis
  • Els fets van tenir lloc dijous passat a la nit
  • Serveis Socials va procurar habitatge als afectats

El foc es va declarar dijous passat a la nit en un bloc de dues plantes del carrer Nord de Palafrugell i els Bombers van activar cinc dotacions. el caporal de la Policia Local de Palafrugell, que va atendre el servei, Dídac Martínez, ens ho explicava al matinal de Ràdio Palafrugell.

Un cop allà van comprovar que el què hi havia és un comptador encès al passadís de la planta baixa i posteriorment, també van detectar una fuita d’aigua electrificada.

Arran dels fets juntament amb la Policia Local es va decidir confinar la gent a casa seva sobretot per la gran fumera que s’escampava per l’escala.

Els Bombers van haver d’eliminar la tensió de la fuita i apagar el foc. Feta la revisió de l’immoble un cop extingit tot, Bombers i Policia Local van evacuar els veïns de la planta baixa. Una família que va passar la nit en un hostal, segons els Bombers.

Tot i l’aparatositat del servei, no es van haver de lamentar ferits i per tant, el SEM no va haver d’atendre ningú.

Cal destacar també l’actuació dels Serveis Socials de l’ajuntament de Palafrugell en proporcionar habitatge social als afectats tot i les hores en que es va produir l’incident.

Eva Batlle/Rafel Corbí


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *