Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Un diván en Túnez”, la pel·lícula de diumenge al TMP

Escrit per a 18 d'Octubre de 2020

L’Àlex Cebollero ens parla de la pel·lícula francesa que, en dues sessions, podrem veure aquest diumenge al TMP (16.30 i 19.30), així com de la situació actual de les sales de cinema.

A causa de les noves restriccions, es suspenen les sessions de nit. Pel que fa a les sessions de tarda, s’han adaptat a horaris que permetin fer-ne dues i tancar entrant el vespre.

En segon lloc, Àlex Cebollero ens avança les diferents modificacions de la programació del Teatre Municipal de Palafrugell.

Seguidament, ens detalla quines són les restriccions respecte a l’aforament de les sales. Cebollero, ens explica com estan plantejant reduir encara més l’aforament del que es demana, per augmentar la seguretat. Aquesta mesura s’estudia de cara a la pròxima setmana a causa del clima d’alarma que s’està generant de nou i amb la intenció d’incentivar al públic a venir al cinema.

#culturasegura

Finalment, Àlex Cebollero ens introdueix dins el context històric i social de la comèdia de Manele Labidi, Un diván en Túnez.

Tot seguit, adjuntem la conversa sencera amb Àlex Cebollero, la sinopsi del film protagonista i el tràiler.

Sinopsi: Després d’estudiar durant diversos anys a França, la Selma obre la seva pròpia consulta psicoanalítica en un popular suburbi de Tunis, just després de que tingui lloc la revolució social i política, la primavera àrab. Tot i que els començaments són difícils, aviat la demanda comença a exhaurir les seves possibilitats. Mentre tracta de posar totes les coses en el seu lloc, la Selma es retroba un passat que creia ja oblidat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *