Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un alumne de l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Empordà a Palafrugell arriba a la final d’un concurs de cocteleria a Sevilla

Escrit per el 22 de Març de 2025

  • Tot i no aconseguir el primer premi individual, Martí Delgado ha liderat l’equip guanyador en la prova per grups

L’alumne Martí Delgado Aguilera, de l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Empordà, ha tingut un paper destacat en la final del concurs estatal de cocteleria Interescuelas, organitzat per OTC Group. Després de superar una semifinal amb més de 120 participants de més de 50 escoles d’hostaleria d’arreu de l’Estat, Delgado ha arribat a la gran final celebrada a Sevilla aquesta setmana.

Els finalistes han hagut d’enfrontar-se a diverses proves, com la creació d’un còctel amb ingredients comprats en una gimcana per la ciutat i un pressupost de 20 euros o la preparació de diversos cafès i còctels en la prova Next Level Barista en només quinze minuts. A part, han hagut d’equilibrar el punt de molta de gra del cafè.

A més, han identificat begudes a través de l’olfacte o preguntes a Next Level Bartender i han preparat el còctel presentat a la inscripció del concurs. La competició ha acabat amb una prova per equips, on Delgado ha exercit de cap de grup. En menys de quatre hores, els concursants han dissenyat una carta de còctels vinculada a l’ambientació d’un local, amb atenció especial a la decoració, la música i la temàtica.

L’equip liderat per Delgado ha estat el guanyador de la prova col·lectiva, un reconeixement al seu treball i capacitat de lideratge. A més de la competició, els participants han rebut formació especialitzada de professionals del sector i han visitat el celler González Byass, coneguda per la marca Tío Pepe.

Tot i que Delgado no ha aconseguit el primer premi individual, s’ha consolidat com un dels millors del certamen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint