Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un agost per disfrutar en família!

Escrit per a 1 d'Agost de 2022

Per totes aquelles famílies que sou més cinèfils aquest agost hi hauràn pel·lícules cada dia en el Teatre Municipal de Palafrugell.

La programació proposada per la primera setmana d’agost (1 agost-7 d’agost) és la següent:

El dilluns 1 d’agost es projecta les pel·lícules “Delicioso” a les 19 i “Elvis” a les 21.30. El dimarts dia 2 d’agost hi haurà la pel·lícula “Delicioso” a les 19 i a les 21.30. El dimecres 3 d’agost hi haurà la nova pel·lícula de “La última película” a les 19 i a les 21.30. El dijous 4 d’agost, de nou a les 19 de la tarda hi haurà projectada “La última película”, però a les 21.30 es podrà anar a veure “Umberto D (1952)”.

Per el cap de setmana, el divendres 5 d’agost, a les 19 hi haurà la pel·lícula “Umberto D (1952)” i a les 21.30 “Benediction”. El dissabte dia 6 d’agost es podrà anar a verue a les 17 “Mentes maravillosas” i a les 19 i 21.30 “Benediction”. Finalment, el diumenge 7 d’agost, a les 17 i a les 21.30 hi haurà “Mentes maravillosas” i a les 19 “Benediction”.

“Delicioso” és una pel·lícula en què el talentós cuiner Manceron és acomiadat pel Duc de Chamfort i ell decideix deixar la cuinar i tornar a la seva casa de camp. En allà coneix a Louise que l’ajudarà a rependre la seva passió per la cuina.

Tràiler de la pel·lícula “Delicioso”

La segona pel·lícula que ens presenten és “La última pel·lícula”, ens parla d’en Samay, un nen de 9 anys que viu en un poble de l’Índia. Descobreix el cinema i en contra els desitjos del seu pare, hi va dia rere dia. A canvi de menjar, el projeccionista li deixa veure pel·lícules gratuïtament.

Tràiler de la pel·lícula “La última película”

Umberto Domenico Ferrari és un jubilat que intenta sobreviure i poder pagar-se una miserable pensió. La propietària d’aquesta el maltracta perquè ell no aconsegueix reunir els diners suficients per pagar el lloguer. Només es pot recolzar dels seus dos amics, una jove criada i el seu gos Flike.

Tràiler de la pel·lícula “Umberto D (1952)”

La quarta pel·lícula que ens proposen per la primera setmana d’agost és “Benediction”. Ens parla sobre Siegfried Sassoon, un home que va lluitar en la Primera Guerra Mundial i va ser condecorat per la seva valentia. A part, va ser un personatge destacat per la seva veu crítica quan va tornar del seu servei militar.

Tràiler de la pel·lícula “Benediction”

La següent pel·lícula que es projectarà la primera setmana d’agost és la de “Mentes maravillosas”. Ens expliquen la història de un solter empadreït, que es dedica només a la seva feina i que casualment, es troben amb Igor, un esperit agut en un cos minsuvàlid a causa d’una paràlisi celebral.

Tràiler de la pel·lícula “Mentes maravillosas”

El cost de l’entrada és de 5€, us hi esperem!


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *