Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un Agent Cívic controlarà l’aforament de la platja del Golfet

Escrit per a 21 d'Agost de 2020

  • Un cop la platja està oberta al públic, l’aforament també es podrà consultar a través de l’aplicació Palafrugell al Mòbil.

Aquest dilluns la platja del Golfet tornava a obrir al públic. Una obertura que arribava després de la finalització de les obres per canviar la malla que protegia de la caiguda de roques i consolidar el talús del penya-segat. No obstant la perillositat, des del passat 24 de juny milers de persones s’han saltat la prohibició d’accedir-hi. Per evitar una massificació en aquest punt, un Agent Cívic controlarà l’aforament de la platja del Golfet.

A més, des d’aquest divendres ja es pot trobar també a l’aplicació de Palafrugell al Mòbil l’ocupació d’aquest punt. Així, El Golfet s’incorpora a les 8 platges restants que des del passat 22 de juny se’n pot consultar l’aforament. A la platja del Golfet, tenint en compte la distància de seguretat entre les persones té una capacitat per a 188 persones. En aquest sentit, es converteix en la tercera platja de Calella de Palafrugell amb més capacitat, només per darrera de la del Canadell (639) i Port Pelegrí (243).

En el primer dia d’aquest Agent Cívic a la platja del Golfet la capacitat d’aquest punt ja ha arribat al límit i s’ha hagut de tancar l’accés.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *