Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’ha declarat un incendi en una zona propera a la deixalleria

Escrit per el 25 de Juliol de 2023

  • S’hi ha desplaçat set dotacions de bombers i cinc de Policia Local i Mossos d’Esquadra.

S’ha declarat un incendi a la zona propera a la deixalleria en unes restes vegetals. Set dotacions de bombers i cinc de Policia Local i Mossos d’Esquadra s’hi han desplaçat per apagar-lo. També, hi treballen els Agents rurals.

Els bombers l’han donat per controlat a les 13.40 hores i el deixaran extingir per si sol. No l’apaguen amb aigua, sinó reduint l’oxigen perquè s’apagui. Aquest procediment pot durar hores i que continuarà el fum visible des de diferents punts de Palafrugell i l’olor del fum. Ho explica Dani Cortés des de l’incendi en un especial informatiu.

La principal preocupació és que a la tarda incrementi el vent de tramuntana i pugui incendiar-se la massa forestal pròxima. Per aquest motiu, els bombers sí que estan remullant la zona adjacent.

Es tracta d’una muntanya de restes vegetals fins a 5 metres d’alçada que provenen de l’activitat de la pedrera. De moment, es desconeix l’origen de l’incendi i no es descarta que s’hagi declarat per si sol amb el sol.

Els bombers han rebut l’avís a les 12.29 hores i han prioritzat la progressió, a causa del risc per la proximitat de massa forestal que hi ha a la zona.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).