Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Trenquem amb estereotips i discriminacions i obrim el Fraternal a tothom”

Escrit per el 7 de Novembre de 2023

Aquest dissabte 11 de novembre, el Centre Fraternal de Palafrugell farà la festa de l’inici de la seva “revolució”, que consisteix en un canvi d’imatge i la reforma del teatre. Els membres de la Junta expliquen que volen “obrir-lo a tothom” i reivindicar-lo com un espai essencial de la història i també del present de Palafrugell.

Sandra Bisbe, Albert Gómez i Xavier Carreras, membres de la Junta, han explicat al Supermatí que busquen donar una nova vida al Fraternal.

La clau d’aquesta revolució és a la reforma del teatre, que s’habilitarà com a sala polivalent i s’aprofitarà per posar-lo al dia, després d’anys d’endarreriments.

Expliquen que preveuen que les obres comencin durant la primera meitat de l’any que ve. Ara estan acabant de redactar el projecte, que “mantindrà l’essència”. S’hi faran molts més actes, entre els quals alguns organitzats per l’Ajuntament, com el Festival de Jazz o el Flors i Violes.

Pel que fa a la nova imatge del Fraternal, expliquen que buscarà demostrar que el Fraternal “està obert a tothom”.

Per això, dissabte al migdia han organitzat visites guiades per descobrir tots els racons del Fraternal. També es farà una arrossada i una festa amb Mazoni, Miquel Abras i la Mandie.

Per les visites guiades queden molt poques entrades, però encara n’hi ha disponibles per l’arrossada i la festa.

La presentació del projecte de rehabilitació serà obert a tothom a les 16.30h. I el final de festa, a càrrec de Miquel Abras, Mazoni i Mandie Rules, a partir de les 17.30h. Les entrades es vendran el mateix dia a taquilla, a 5€ amb consumició inclosa. Qui assisteixi al dinar, ja tindrà l’entrada inclosa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).