Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tota la FP del Baix Empordà a un clic

Escrit per el 6 de Maig de 2020

  • FP Baix Empordà aglutina tots els estudis de formació professional de la comarca en una mateixa plataforma.

Al Baix Empordà hi ha 5 instituts que ofereixen Formació Professional. Aquests centres es troben a Palafrugell, La Bisbal d’Empordà, Palamós, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols. Una oferta molt àmplia i que quedava disseminada. Per aquest motiu, ha nascut una plataforma que posa a l’abast tota la FP del Baix Empordà a un clic.

Carme Palahí és la prospectora de la formació professional a l’Alt i el Baix Empordà. En declaracions a Ràdio Palafrugell remarca la importància de posar tota la informació relacionada amb les FP en un mateix espai.

La pàgina web de FP Baix Empordà està dividida en els cicles formatius de grau mitjà i els de grau superior. Així, dels primers hi ha 19 propostes diferents i dels segons 7. D’altra banda, Palahí remarca que totes les formacions poden ser duals.

Molta de l’oferta formativa està relacionada en l’àmbit del turisme i la restauració. No obstant això, la prospectora de la FP destaca la gran varietat de cursos que ofereixen els 5 instituts.

Sense calendari d’inscripcions

L’actual situació de la COVID-19 també ha afectat de ple al món educatiu. En aquest sentit, les portes obertes ja es van haver de suspendre. A més, des de FP Baix Empordà havien programat diverses activitats per donar a conèixer i promocionar els cicles de la comarca.

D’altra banda, actualment, tots els centres educatius estan expectants per com s’hauran de fer les preinscripcions. Carme Palahí explica que encara no tenen unes dates per fer-se. Això, no obstant, tot apunta a que seran de forma telemàtica.

En tot cas, el passat mes de març naixia aquest projecte per oferir tota la FP del Baix Empordà a un clic. Pera més informació us podeu adreçar al correu electrònic info@fpbaixemporda.com. Us deixem l’entrevista íntegra amb Carme Palahí, prospectora de la FP de l’Alt i el Baix Empordà al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).