Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen les càpsules formatives gratuïtes

Escrit per a 21 d'Octubre de 2019

  • L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), torna a oferir diverses càpsules formatives gratuïtes.
  • 4 propostes des del Servei Municipal d’Ocupació i 5 des de l’espai Empresa i Emprenedoria.

Un any més amb l’arribada de la tardor tornen les càpsules formatives gratuïtes que proposa l’IPEP. La Tània Sagués i la Sònia Planas han visitat Ràdio Palafrugell per explicar-nos les novetats que presenten enguany.

En total des de l’IPEP s’ofereixen 9 cursos i tallers. D’una banda 4 són proposats pel Servei Municipal d’Ocupació i els 5 restants per part de l’espai Empresa i Emprenedoria.

La Tània ha destacat que la principal novetat respecte d’altres anys és la formació, individualitzada, de com fer un currículum que destaqui.

En aquest sentit, l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local ha recordat que el currículum és la carta de presentació. A més, ha remarcat que a l’hora de triar-ne un els seleccionadors no hi solen dedicar gaire temps.

A més, la Tània ha posat de relleu la importància que aquesta formació sigui individualitzada. De fet, ha destacat que amb petites modificacions, els currículums poden donar un gran salt de qualitat.

Per tal que aquesta formació arribi a tothom, en aquesta càpsula també hi participen la tècnica del dispositiu d’inserció sociolaboral i la referent d’ocupació juvenil.

La resta de tallers i formacions són les habituals dels darrers anys. Així, hi ha una formació bàsica d’introducció al correu electrònic. De nou, torna la càpsula al voltant de l’ús del telèfon intel·ligent per a la recerca de feina. Per últim, també es posarà la mirada en la importància de la imatge que es dona, d’un mateix, a través de les xarxes socials.

2 grans novetats formatives per part de l’espai Empresa i Emprenedoria

Per la seva banda, l’espai Empresa i Emprenedoria organitza 5 tallers. D’entre ells, amb la Sònia Planas n’ha destacat dos: el WhatsApp Business i l’Instagram Shopping.

Respecte el primer, la formació s’enfocarà en posar de relleu les diferències entre aquest i el WhatsApp tradicional.

La Tècnica d’Empresa de l’IPEP ha destacat quines són les principals accions que es poden fer a través del WhatsApp Business.

En aquesta mateixa línia s’emmarca la darrera de les propostes. L’Instagram Shopping és dotar d’una nova eina a les empreses. A més, pot servir com a prova pilot per a botigues que s’estiguin plantejant obrir una botiga electrònica.

Per últim, la Sònia ha recordat que tots aquests taller són oberts a tothom. Per tant, no cal que es tingui una empresa.

Així doncs, tornen les càpsules formatives gratuïtes de l’IPEP. Podeu trobar més informació a la pàgina web de l’Institut de Promoció Econòmica. Us deixem amb la conversa íntegra amb la Tània Sagués i la Sònia Planas.

Tornen les càpsules formatives gratuïtes
Tània Sagués i Sònia Planas als estudis de Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *