Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen els tallers de reforç educatiu de secundària

Escrit per a 11 de Juliol de 2020

  • Tornen els tallers de reforç educatiu per als estudiants de secundària.
  • Permeten superar les assignatures pendents durant el curs.
  • Se segueixen tots els protocols de seguretat i higiene contra la COVID-19.

L’Ajuntament de Palafrugell torna a oferir els tallers de reforç educatiu per als estudiants de secundària. Aquests s’emmarquen dins del Pla Educatiu d’Entorn i sota el paraigua de Ciutat Educadora. Són uns tallers que fa anys que es duen a terme, tal com ens explica la Bàrbara Romero de l’Àrea d’Educació.

Enguany, a causa de la manca de classes presencials per la pandèmia, s’ha doblat el nombre de participants i s’ofereixen 4 grups de 1r i 2n d’ESO i 2 de 3r i 4t d’ESO. Els tallers estan impartits per professores i professors de secundària.

Els centres educatius escullen els estudiants

Aquest suport no està oberts a tothom, sinó que són els centres educatius del municipi que escullen quins són els i les estudiants que necessiten el servei per així, poder superar les assignatures que no han assolit durant el curs. Només estan dirigits als estudiants de secundària perquè els de primària poden gaudir-los durant l’hivern.

El servei és gratuït i tenen una durada d’una hora i mitja de dilluns a divendres.

Elaboració d’un informe

El professorat, quan finalitza el mes de juliol, elabora un informe sobre l’evolució dels estudiants que hi han assistit de forma regular i que reben els centres de secundària on estan matriculats.

Mesures de seguretat

Per a garantir la seguretat de l’alumnat i del professorat, se segueixen totes les normatives vigents. Algunes mesures són els controls de temperatura, la neteja de mans freqüent, la distància de seguretat entre taules i l’ús de mascareta.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *