Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna la Radikal Swim Ocean 52

Escrit per el 8 d'Octubre de 2019

  • Enguany també es realitzaran accions de conscienciació de la sostenibilitat i la protecció de l’oceà.
  • Dissabte al matí la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell tornarà a acollir la travessia solidària entre Calella i Llafranc

Aquest cap de setmana torna la Radikal Swim Ocean 52, coneguda els altres anys com a Radikal Mar Brava. La 11a edició d’aquesta travessia entre Calella de Palafrugell i Llafranc presenta una gran novetat. Així, enguany, també es vol sensibilitzar al voltant de protegir el medi marítim. Ho ha explicat Gerard Alemany, del CN Radikal Swim.

La competició presenta tres distàncies diferents. D’una banda, la clàssica travessia 7.0 entre Calella i Llafranc, passant per les Illes Formigues. D’altra banda, la 3.5 que recórrer la distàncies de les Formigues fins a Llafranc, Per últim, la distància més curta i més popular és al 1.5 entre Calella i Llafranc. Respecte a la travessia de tres quilòmetres i mig, Gerard Alemany destaca que aquesta prova es va fer per primer cop l’any passat.

A més, durant les divereses travessies, Gerard Alemany també ha volgut posar el focus en tota la infraestructura que es mobilitza. Per exemple les embarcacions i els kayaks que acompanyaran als nedadors i nedadores.

Activitats de sensibilització més enllà de les travessies

D’altra banda, la gran novetat que presenta enguany la competició és el canvi de nom. Això no és per casualitat, ja que és fruit de la unió amb la marca de begudes Ocean 52. En aquest sentit, gràcies a aquesta col·laboració també es faran accions mediambientals.

Així, dissabte a la tarda hi haurà una neteja de la platja de Llafranc i ecoswimming. Una acció a la que Alemany ha animat a tots els assistents a participar-hi.

A més a més, també hi haurà un concert des de l’escenari situat a la platja de Llafranc. Per últim, la joranda acabarà amb una festa al restaurant Casamar de l’Hotel Llafranc.

Per diumenge hi ha programat un esmorzar popular previ a la travessia Radikal Kids, amb distàncies inferiors al quilòmetre. Gerard Alemany, també avança que enguany es voldrà saber qui és el nedador més ràpid en una distància de 800 metres.

Així doncs, torna la Radikal Swim Ocean 52 amb moltes novetats. Per a poder participar de quasevol de les modalitats de dissabte o diumenge cal inscripció prèvia. Podeu trobar més informació al web del CN Radikal Swim.

Torna la radikal mar brava ocean 52
Radikal Swim Mar Brava 2018. Foto: CN Radikal Swim

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).