Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el teatre a la Gorga de Palamós

Escrit per a 30 de Novembre de 2020

  • El palafrugellenc Jordi Massoni dirigeix de nou “L’Art de la Comèdia”

Malgrat els entrebancs de la pandèmia, la gent de GespaTeatre persisteix. Després de l’aturada forçosa imposada per la situació sanitària, el grup de teatre palamosí dirigit per en Jordi Massoni torna a La Gorga de Palamós amb la seva darrera estrena: L’art de la comèdia, d’Eduardo de Filippo.

Serà el divendres, 4 de desembre, a les 19h. Una funció amb taquilla inversa. Tota la recaptació serà lliurada a Vimar, Fundació Vilagran-Maristany de suport a les persones amb discapacitat del Baix Empordà. Ja es poden reservar les entrades a la web www.lagorga.cat.

Per les persones que no hi puguin assistir però vulguin col·laborar amb la fundació, s’estableix una Fila 0. Els ingressos de la Fila 0 s’han d’adreçar al compte de la Fundació Vimar (CAIXABANC ES88 2100 0028 7302 0049 9321).

GespaTeatre va estrenar aquesta obra el 2019, i la darrera funció abans de la pandèmia es va fer a Palafrugell. Durant aquests mesos, el grup ha minimitzat els assajos, tal i com ens explica a Ràdio Palafrugell en Jordi Massoni.

Se seguiran tots els protocols i mesures de seguretat decretats pel PROCICAT per fer front a la pandèmia del COVID-19. #CulturaSegura


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *