Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el projecte educatiu La Tarda

Escrit per el 15 d'Octubre de 2019

Per cinquè any consecutiu, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell posa en marxa el projecte educatiu “La Tarda”. Un espai d’acompanyament i assessorament per a totes aquelles famílies amb infants que el proper curs aniran per primera vegada a l’escola i que no han anat mai a l’escola bressol.

Les inscripcions es poden fer a fins al 21 d’octubre a l’àrea d’Educació. D’altra banda, podeu trobar més informació sobre les inscripcions al web d’educació . “La Tarda” té com a objectiu principal compartir amb les famílies i els infants activitats educatives i lúdiques. A més, de ser un espai de coneixement d’hàbits i d’entorn i treballar separadament amb infants i família, com a inici d’adaptació a l’escola.

Aquest espai d’adaptació prèvia a l’escola es porta a terme una tarda a la setmana a les escoles bressol municipals. En concret, cada dimarts a Els Belluguets, i cada dijous a Tomanyí, amb horari de les 15:15h a les 16:45h. Durant aquesta hora llarga, els progenitors i els infants comparteixen activitats educatives i lúdiques. A més, també coneixen el món de l’escola i aprenen les pautes bàsiques de relació que s’hi estableixen. Aquest any el projecte educatiu La Tarda està adreçat als infants nascuts l’any 2017. Aquest, tindrà lloc entre els mesos de novembre de 2019 i març de 2020.

A més a més, amb aquest projecte s’aprofiten més els recursos dels que ja es disposa, com són les instal·lacions de les escoles bressol municipals per treure encara més profit a les tardes en què hi ha poca activitat en els centres. El servei no suposa cap cost pel municipi i s’ofereix, d’acord a uns barems, gratuïtament a les famílies que el proper setembre iniciaran l’escolarització dels seus fills a educació infantil.

La Coral Cot ens explicava els detalls d’aquest projecte que, a més, va ser reconegut per UNICEF.

La Coral Cot del CME va passar per l’Hora del Peix Fregit per explicar el projecte La Tarda

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).