Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el bus “Julivia”, que recorre els principals punts d’interès turístic de Palafrugell

Escrit per el 17 de Juliol de 2022

  • El servei suposa una experiència mentre, al mateix temps, millora la mobilitat

A partir d’aquest divendres, 15 de juliol i fins el 25 de setembre, es torna a posar en funcionament el bus “Julivia”. Com ja és habitual, el bus turístic recorrerà els principals punts d’interès de Palafrugell per facilitar la mobilitat dels visitants i vilatans. El “Julivia” reforça així el servei en els nuclis costaners, unint Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i espais turísticament emblemàtics com poden ser el Far de Sant Sebastià i Cap Roig. Al mateix temps, no només reforça la mobilitat sinó que suposa una experiència turística molt interessant, ja que ofereix a l’usuari la possibilitat de gaudir del territori i el paisatge natural del municipi.

Una novetat d’enguany és l’activació del servei de venda de tiquets online a través del web de SARFA. Tot i això, els tiquets del bus també es poden comprar a les Oficines de Turisme, a la taquilla de Sarfa, al càmping Calella de Palafrugell i al mateix bus quan s’hi accedeix.

El bus “Julivia” es posarà en marxa per novè estiu consecutiu, i és possible gràcies a la col·laboració entre l’empresa SARFA, del grup Moventis, i l’Ajuntament de Palafrugell. Cada any son més de 5.000 persones els usuaris que utilitzen aquest servei de transport.

El trajecte complet té una durada aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30 h, 11.00 h, 12.30 h, 16.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet. Com ja és habitual, el servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).

El preu del Julivia bus pels adults (més de 12 anys) és de 6,50 € per a un dia. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 3 € (1 dia), i els menors de 4 anys no paguen.

El servei té com a objectiu millorar la mobilitat amb transport públic entre els nuclis costaners i la vila, dinamitzant els recursos territorials turístics i, així, minimitzar el volum de vehicles privats als nuclis costaners. Alhora es pretén que sigui un recurs turístic més, dins l’oferta del municipi.

Es pot consultar tota la informació a: www.visitpalafrugell.cat i al telèfon 972 30 02 28 i l’apartat “Julivia” bus de l’App Palafrugell al mòbil.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint