Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Teresa Darnaculleta sobre la cantada solidària del grup Arjau: “Es necessiten diners. Tot tipus de teràpia tenen un cost elevat i els assumeix l’AMPA”

Escrit per el 14 d'Abril de 2023

  • Teresa Darnaculleta, tresorera de l’associació, explica a Ràdio Palafrugell que el cost dels tallers és alt.

L’AMPA del CEE Els Àngels finança les teràpies de musicoteràpia per l’alumnat de l’escola. Teresa Darnaculleta, tresorera de l’associació, explica a Ràdio Palafrugell que el cost dels tallers és alt. Per aquest motiu, diumenge organitzen una cantada d’havaneres soldiària amb el grup Arjau.

Darnaculleta explica que el Centre d’Educació Especial de Palamós no disposa d’alguns especialistes per oferir els tallers. Per això, des de fa més de deu anys, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes assumeix els costos de les classes de musicoteràpia.

La tresorera destaca els beneficis d’aquests tipus de teràpies. Al centre palamosí n’ofereixen de tres modalitats diferents per adaptar-se a cada alumne. Poden consistir en massatges, experimentació musical o dansa.

Afegeix que la teràpia musical té molt bona rebuda per l’alumnat i esdevé una forma d’expressió.

Teresa Darnaculleta agraeix el grup Arjau per la predisposició a organitzar la cantada benèfica el diumenge a les 18 hores, al teatre La Gorga de Palamós. Ja es poden comprar les entrades anticipades.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).