Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps tranquil amb contrast tèrmic

Escrit per el 11 d'Octubre de 2021

  • Temperatures suaus al centre del dia amb nits i matinades més fredes.
  • Demà a la nit arribarà vent de tramuntana que es mantindrà fins dijous a la tarda.

Aquest inici de setmana, marcat per la festivitat del Pilar, vindrà acompanyat d’un temps tranquil, amb contrast tèrmic. És a dir, les temperatures del centre del dia seran agradables, mentre que a la nit i matinada el temòmetre no arribarà als 15 graus.

Un dilluns més Josep Pascual des de l’Observatori de l’Estartit porta la previsió meteorològica a Ràdio Palafrugell. Així, Pascual explica que es mantindrà la tònica d’aquests primers dies d’octubre. Per tant, el temps serà tranquil a causa d’un anticicló que està situat al nord de França.

Així, tot i que demà al matí hi ha la possibiltat que ens aixequem amb núvols baixos i boires, a mesura que passin les hores el sol tornarà a brillar. D’altra banda, el principal canvi arribarà demà a la nit. Josep Pascual avança que entrarà vent de Tramuntana que es mantindrà fins dijous a la tarda.

De fet, en els darrers dies el vent de Tramuntana ha estat el predominant a la nostra zona. Tot i que, la intensitat d’aquesta no ha provocat una sensació major de fred. De cara a divendres, Pascual apunta que aquest vent anirà a la baixa i tornarà la sensació de temperatures agradables al centre del dia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).