Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps tranquil a partir de dimarts

Escrit per a 22 de Febrer de 2021

  • En Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit ens porta la previsió meteorològica d’aquesta setmana.
  • Aquest cap de setmana, ens hem vist afectats pel segon temporal de mar d’aquest hivern 2021, després del Filomena.
  • L’arribada d’un anticicló en l’equador de la setmana estabilitzarà el temps.

Un cop més Ràdio Palafrugell estableix contacte amb l’Observatori de l’Estartit, per conèixer de la mà d’en Josep Pascual la previsió meteorològica. Pascual explica que la setmana començarà encara inestable, però que el temps tranquil arribarà a partir de dimarts.

Per començar la previsió meteorològica, en Josep Pascual ens fa una valoració sobre el temps viscut el darrer cap de setmana. En el qual hem pogut observar com la mala mar es despertava acompanyat de cels tapats i humitat alta.

En Josep Pascual ens detalla que es tracta del segon temporal de mar d’hivern de l’any 2021. Després del Filomena viscut el passat mes de gener.

Pel que fa a aquesta setmana, avui i demà encara notarem la depressió provinent de les costes d’Alacant, la responsable de l’arribada de les pluges i la humitat alta.

Temps tranquil a partir de dimarts

Així mateix, la pujada de la pressió atmosfèrica ens indica l’arribada d’un anticicló amb vents marítims febles i humitat. En Josep Pascual ho defineix com un temps tranquil, amb matins i nits humides acompanyades de rosades i boires.

En general, una setmana amb un temps tranquil, sobretot a partir de dimarts, i algunes hores de sol a partir de dimarts. Convé ressaltar que les temperatures seran suaus.

Sobre les precipitacions, les previsions d’en Josep apunten que a partir de dimarts, ja no tornaran a fer presència.

Per concloure, en Josep ens detalla que la temperatura del mar es troba entre els 12,5 graus i que la mala mar també acabarà dimarts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *