Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temporada Alta arriba a Palafrugell amb ‘Les irresponsables’

Escrit per el 4 de Novembre de 2021

  • Sota la direcció de Sílvia Munt, l’obra es podrà veure el divendres 12 de novembre. Sobre l’escenari hi haurà un trio de grans actrius: Nora Navas, Marta Marco i Cristina Genebat.

Un any més el Teatre Municipal de Palafrugell acull dues produccions del Festival Temporada Alta. La primera que arribarà a Palafrugell serà Les irresponsables, el proper 12 de novembre. Sílvia Munt dirigeix aquesta obra hilarant escrita per l’argentí Javier Daulte.

La 30a edició del Festival Temporada Alta arriba a Palafrugell per 8è any consecutiu i ho fa, novament, amb dues propostes. Així, el proper 12 de novembre Les irresponsables es podrà veure al Teatre Municipal. La directora de la producció, Sílvia Munt, destaca el fet de tornar a treballar amb les actrius Marta Marco, Cristina Genebat i Nora Navas.

La trama se centra en la Núria, la Lila i la Fabi que es disposen a passar un cap de setmana juntes, fora de la ciutat. La Lila surt d’una separació traumàtica i les amigues la volen ajudar però la cosa es complica i les tres dones es veuen arrossegades per un corrent d’emocions a flor de pell que les convertirà, sense elles voler-ho, en unes autèntiques irresponsables.

Respecte al contingut de l’obra, Munt apunta que malgrat que es tracta d’una comèdia, també hi ha tocs dramàtics. Així, remarca que el text de Javier Daulte posa en el punt de debat el bé i el mal.

Un text complicat però que ha donat un molt bon resultat

Per la seva banda, Marta Marco posa el focus en el text de Daulte i les directrius que els hi va traslladar. A més, del fet que planteja a l’espectador les pors que amaga cadascú.

Nora Navas explica que aquesta és la tercer obra que interpreta basada en un text de Daulte. A més, remarca el plaer de treballar amb Marco, Genebat i Munt.

D’altra banda, Cristina Genebat apunta a que ha estat un text molt complicat de treballar, però que per aquest motiu el resultat agradarà al públic.

Per últim, el director del Festival Temporada Alta, Salvador Suñer comenta la il·lusió que aquesta producció s’hagi estrenat en el marc del Temporada Alta.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a través del web del festival i també de la web de l’àrea de Cultura. L’altra proposta arribarà el dissabte 27 de novembre amb El amor brujo a càrrec de la GiOrquestra i Mariola Membrives.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).